Infinitum Dance
Dansschool voor klassiek ballet, show/musical, urban en modern/jazz
mail to us
FBTWINS

 

 

 

 

Ashley Goedhart

Mijn naam is Ashley Goedhart. Op vierjarige leeftijd ben ik begonnen met dansen en ik ben hier nooit meer mee gestopt! Toen ik tien jaar oud was ben ik gaan dansen bij Mandy van Montfoort en al snel mocht ik naar het showteam. Met dit team hebben wij verschillende optredens door het land gegeven en hebben wij aan wedstrijden deelgenomen. Daarnaast heb ik de afgelopen drie jaar met veel plezier aan diverse groepen danslessen mogen geven. Om mezelf te blijven ontwikkelen ben ik vorig seizoen twee nieuwe dansstijlen gaan volgen: Hiphop en Dancehall.
Het werken met kinderen vind ik ontzettend leuk. Zij zijn onbevangen en spontaan. Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik daarom de Pabo gaan doen aan de Marnix Academie in Utrecht. In de afgelopen vier jaar heb ik op verschillende basisscholen stage gelopen en heb ik in augustus mijn eindgesprek succesvol afgerond!
Dit seizoen mag ik gaan beginnen met het geven van Showdance bij Infinitum Dance. Ik heb hier ontzettend veel zin in en ik kan niet wachten om te gaan beginnen! Ik hoop jullie hier allemaal snel te zien!